Здравейте, приятели!

Ние работим за установяването на най-добрите практики за рециклиране на широка гама от бракувана електроника: стари компютри, монитори, принтери, копирни машини, тонер касети и всички други офис машини.

вторник, 31 май 2011 г.

Мониторинг на законодателните изменения с цел подобряване контрола по опазване на околната среда, касаещи дейностите по управление на отпадъци

В отговор на множество заявки и запитвания от наши клиенти, от началото на Април 2011 ние осигуряваме нова и изключително иновативна за България информационно-консултантска услуга – Мониторинг на законодателните изменения с цел подобряване контрола по опазване на околната среда, касаещи дейностите по управление на отпадъци, опасни вещества, въздух, води и почви.

Въпреки постоянно променящото се законодателство в областта на управлението на отпадъците, ние гарантираме, че знаем и можем да осигурим пълна информационна обезпеченост за актуализациите, свързани с опазването на околната среда.

Професионално, коректно, съобразено с изискванията на Министерството на околната среда и водите и добрите световни практики – това са само някои от характеристиките на услугата, която ще получите, ако ни възложите да консултираме Вашата компания в дейностите по управлението на Вашите отпадъци.

Конкретната форма на нашата услуга е месечен бюлетин с информация за промените в законодателството и нормативната уредба, касаещи управление на отпадъците, опасните вещества, въздух, води и почви, както и тяхната релевантност към Вашето предприятие. Това е израз на желанието ни да осигурим професионално обслужване на Вашата Компания, прилагайки дългогодишния си опит и иновационно ноу-хау.

Ние сме екип от висококвалифицирани и опитни специалисти. Всеки от нас има определена сфера на познания и дейност, като по този начин осигуряваме на своите партньори и клиенти висококачествени услуги във всяка област, имаща връзка с опазването на околната среда и управлението на отпадъци. Притежавайки разрешително от МОСВ за дейности с отпадъци по силата на Наредбата за изискванията за пускане на пазара на електрическо и електронно оборудване и третиране и транспортиране на отпадъци от ИУЕЕО, ние разработваме комплексни национални решения за тяхното екологосъобразно управление. Всички операции и процеси се контролират от внедрените Система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2000 и Система за управление на околната среда съгласно ISO 14000.

Ние сме част от най-голямата Европейска организация на рециклаторите на електроника, осигурявайки по този начин надеждно и качествено обслужване за територията на България. Основните пунктове, на които се базира нашето решение, произтичат от изискванията на клиентите ни за сигурност, спазване на екологичните изисквания, надеждност, IT продуктивност и възстановяване на стойността. Компанията ни гарантира, че всички изисквания на екологичното законодателство в България ще бъдат спазвани от нашите клиенти.

Наши клиенти за извозване и обезвреждане на стара бракувана техника са много министерства, агенции, областни и общински администрации, учебни заведения и корпорации в цялата страна. Осигуряваме 94,7% спазване на времевите графици, като услугите ни имат 96% рейтинг на клиентска удовлетвореност.

Оставаме изцяло на Ваше разположение - за консултации и отговор на всички възникнали въпроси.