Здравейте, приятели!

Ние работим за установяването на най-добрите практики за рециклиране на широка гама от бракувана електроника: стари компютри, монитори, принтери, копирни машини, тонер касети и всички други офис машини.

понеделник, 2 юли 2012 г.

Прием за гарантирано унищожаване

Тонер Дайрект България ЕООД извършва професионално извозване на Вашата вече бракувана техника. След проведени вътрешни  процедури по бракуване, съгласно Закон а управление на отпадъци (ЗУО), всяка организация трябва да предаде електронните си отпадъци за последващо третиране (рециклиране). Чл. 6. (2) от ЗУО забранява изоставянето, нерегламентираното изхвърляне и изгаряне или друга форма на неконтролирано третиране на отпадъците.
След дейностите по извозване на бракувано оборудване, Тонер Дайрект България ЕООД осъществява гарантирано унищожаване на приетата техника. За целта се издават документи по процедура за удостоверяване гарантираното унищожаване на техниката. Предоставения документ съпровожда вътрешната документация на Вашата организация и удостоверява, че предадената техника бива разкомплектована и нито един от компонентите й не се използва повторно освен като суровина.
За повече въпроси можете да се свържете с нас на тел.: 0700 11 007 (на цената на един градски разговор) или на e-mail: weee@tonerdirect.bg